Whoopsi

Nu glömmde jag ju lägga upp bilden som jag gick hit för att göra från för första början ^^

Plugg

Plugg är bra eller...? Det är tur att någon kom på pauser ^^ haha jag har typ bara jobbat i kanske en halvtimma och är as less på det ^^ det är bra att det är kulturhistoria som är någolunda intressant :)

Paradise Hotel är bra det också :) blev jävligt chockad när jag jag kom fem minuter försent till pogrammet och Julia har kommit tillbaka och det var massa ex-flickvänner och shit som var där, seeen kom jag på att jag missade ju pogrammet igår också ^^ det förklarar nog en del ^^ 

And now back to 330b.c in Greece! :D

Puss <3 

2010-11-30

Det är en dag kvar, EN dag till första december... okej, det kanske inte känns jättekonstigt, det känns mer konstigt att första advent redan har varit och det är första december... imorgon... Det måste ni hålla med om, faktiskt, eller...? 

Ett ord hatar jag, alltså verkligen hatar, prov. Sepciellt när det är imorgon och man har pluggat sådär en halvtimma totalt. Blääää, men nu är det faktiskt tvunget att se på Paradise hotel. Har varit lite slapp med det på sistone men det ska ändras på. Jag tycker det var sjukt surt att Erik åkte ut, han var ju min favorit, men det var jävligt tur att Emanuel kom tillbaka annars vet jag inte vad jag hade gjort. Så det bli nu en kopp glögg (mitt finfina té får vänta tills imorgon) och en clementin ooooch purhapse ett äpple också, vem vet.

Puss och kram. <3

2010-11-29

Nu är man hemma efter en finfin dag i skolan. Har inte behövt frysa rumpan av mig för en gångskull, det var faktiskt uppfriskande och... (jag har ett ord på tungspettsen men det kommer verkligen inte fram, fan).
Jag älskar mina klasskompisar, dom får mig må så bra och glömma bort allt dumt. Sen så är det ju vissa som inte riktigt vet hur man är bland folk och speciellt vad man säger till folk men det är ju en annan historia ;).
Men nu ska man försöka plugga till ett hemskt jobbigt kultur- och idéhistoriaprov, känns bra, väldigt bra...
Förhoppningsvis så hinner jag se klart på AVATAR ikväll, hihi. Ja, jag tycker om den filmen.

Puss och kram. <3


Jultidningar

Fick hem våra beställda jultidningar idag, som innehöll Avatar, Solsidan, Mord under julgranen (massa deckarnoveller av olika författare) och en annan köks bok av något slag men kommer inte riktigt ihåg va det var.
Så nu blir det av till duschen för att avsluta första advent med att krypa ner i en ny bäddad säng med en till kopp té framför Avatar.  

puss <3 

2010-11-28

Det är första advent och pyntet är klart, saffranskakan är gjord, årets beställda jultidningarna är här och nu är det bara att luta sig till baka och se snöflingorna falla, läsa julens första bok med pepparkaks té och lyssna på julens första spellista.

 
                                                                                   




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0