Tårar, tårar, vad vore man utan dom.

Jaha här sitter man med tröjärmarna blöta och salta som om jag hade bada med kläder på i svartahavet. Det finns en film jag inte ska se men ändå envisas jag med att se den. The colour purple. Den är så otroligt bra, vacker, fin och allt som en film ska innehålla. Men. Man gråter så att ögonen trillar av. Den ska alla se men en gång räcker så jag fattar inte varför jag ser den fler gånger. Det är som We were soldiers, den ska man inte heller se mer än en gång om ens det. Det har jag inte gjort heller. Så det är ju bra i och för sig.

Dagen har varit bra och dålig. Jag och min vän, Sofia, har varit lite tjuriga men inget man inte klarar av. Vi åt ton av thai mat. Det var för ungefär sex timmar sen och jag är fortfarande proppmätt. Förstår ni då hur fruktansvärt mycker mat vi åt?! Jesus. Men gott vare.

Nu ska jag nog kolla på ett eller två avsnitt O.C med en kopp choklad.

Puss på er. Hoppas ni får en bra vecka, det ska jag ha i alla fall. Det stod i mitt horoskop.


The colour purple.

hej säng.

Jag Hatar mensvärk med stort H. Vaknade två i natt, var sjukt trött, och märkte att nått var fel. Jag hade gått in i fasen som man vill bara glömma bort men som envisas med att komma varje månad.
Ryggen värkte, magen värkte och jag var så trött att jag visste inte riktigt vad jag gjorde. Men jag lyckades få i mig två ipren och gick och la mig, ipren hjälper men det tar ju sån jävla tid för dom att värka. Det tog ungefär en och en halv timme innan jag somnade om. Kändes som en evighet. Fy fan. 
Har inte haft så ont på länge. Ni som inte vet hur det känns har jävligt tur. Man kan inte ligga ner, man kan inte sitta, man kan inte gå, man kan inte göra någoting alls. Förutom att vänta på att det ska gå över. Smärtan dämpades men vissa gånger går den aldrig över. Man går runt med ett regnmoln över huvudet och känns som två sadistiska människor slår med hammare i ryggen och magen samtidigt. Så känns det när värktabletterna har börjat värka.


Den här fick mig må lite bättre.

Hanna leker skräckfilm.

Idag har jag gymmat, det var roligt faktiskt. Hemfärden var inte lika rolig men jaja. Själva öppna-dörren-och-gå-in var ganska roligt faktiskt. Jag ska berätta:

Jag märker att det inte är ETT enda ljus inne i mitt hus (hehe rim) och jag blir lite rädd, jag visste i och för sig att ingen skulle vara hemma men iaf. Jag går till dörren för att öppna, jag tror att jag ser något/någon inne i soffa i vardagsrummet fast jag vet att hon bara inbillar mig. Jag låser upp dörren och öppnar den sakta, sakta. Det knarrar så att öronen går av. Jag tar av sig ytterkläderna och går in. Jag är skit rädd, jag vet nämligen att första slaget görs när man har stängt dörren och det hade jag just precis gjort. Det är nästan bara att invänta tänker jag. Jag ställer mig framför min dörr och vet att det kommer vara becksvart där inne men måste gå in för att hämta mobilladdaren. Jag öpnnar dörren, ställer en fot framför den andra och det knarrar till. Jag skriker, högt, springer ut i köket, där jag redan hade tänt en liten lampa, och skrattar lite för mig själv och går in till rummet tänder lampan och sätter mobilen på laddning.

Det var faktiskt ganska kul att leka lite skräckfilm, fast jag borde inte göra det för jag blir otroligt nojjig. Jag är redan tillräkligt mörkrädd. 

Hoppas ni har haft det bra idag. Puss <3 


Guldbaggegalan.

okej, jag hade inget bättre för mig så jag tänkte att ja varför inte guldbaggegalan, eller vafan vem försöker jag lura, jag älskar guldbaggegalan. Men i alla fall så tittade jag på det och några frågor, såg inte Bill Skarsgård jävligt dryg (dryg på både göteborgska och svenska) ut? och va fan sverige, änglagård som publikens pris? nja där gjorde ni fel tycker jag, men annars så var det väl ganska bra val tycker jag :).

Vad tycker ni? Gjorde dom bra val detta året?

<3

Pyttipanna med sked.

Idag har jag gått mina vänner på nerverna heeela dagen. Det ber jag om ursäkt för, men det blir så ibland. Typ en gång i månad. Men ni har varit förstående i alla fall. Nu har jag ätit lite pyttipanna med sked, tyvärr fanns det inte så mycket ketchup men jaja, och tittat lite på O.C. Inget slår O.C, det är bäst!
Denna veckan är det faktiskt ganska lugnt, believe it or not. Bara någon enstaka läxa + nationella prov i matte men det behöver man inte plugga så mycket på.
Hoppas ni också har en bra vecka nu, för det ska jag ha. Puss <3

En bra dag, igår.

Det var en höjdar dag igår, förutom att jag var tvungen att plugga massa så jag inte kunde följa med och titta på mina underbara klasskompisar när dom rockade på meeths igår.
Min bror kom hit i förrgår.

OJ! JAG MÅSTE BARA AVBRYTA DETTA INLÄGGET MED ATT SÄGA DET ÄR EN INSEKT PÅ MITT FÖNSTER JUST I DETTA ÖGONBLICK! FÖRSTÅR NI? DET ÄR JU VÅR SNART!

okej, tillbaks till det jag kom hit för att görja.
Jo, han kom hit i förrgår och igår då så kände han för att gå det naturhistoriska museét. Vilket inte var så dumt faktiskt, jag hade aldrig varit där innan men det var as nice, förutom en sak. Det låg ett missbildat foster i en burk... det var en syn jag kände att jag inte ville se måste jag säga.
Men efter det blev det bara bra kan man säga.
Vi åkte (jag, min bror, mor och min far) till frölunda torg för att gå in på 3 affären där och kolla deras abonnemang för iPhone och det hela slutade med att jag fick en iPhone 4 samma dag! Är inte det underbart :D

Nu ska jag återgå till mitt pluggande!
Puss på er, vi hörs! <3

Kom igen nu killar!

Jag lyssnade på P3 i morse, som varje morgon, underbart program.
Any ways, idag sa dom att, den otroliga siffran, 53% av alla män i Sverige är överviktiga?! 
Men vad är det här? 
Vad har hänt med snygga Sverige? 
Inte trodde jag att ni var så lata! 
Detta måste ni ju ändra på gubbar!
Jag kan ju säga att det är bara 37% kvinnor som är överviktiga.
Så:
Killar är latare än tjejer. Erat intellekt lär ju vara under kvinnans, hur ska det gå för det manliga könet egentligen?

vi tar en låt på det tycker jag:
Neon Trees – Animal 


skola.

nu är det skola. hejdå.
önska mig lycka till?

NU ÄR JAG KLAR!!!

Äntligen är jag klar med det eviga pluggandet, tror jag har skrivt 15 sidor totalt fulla med anteckningar!

Jag måste ju bara lägga in lite sommar bilder också!
Jag längtar ju så sjukt till sommaren, och till kärleken, fast det har ni nog förstått så mycket som jag babblar om det! Men det är ju världens bästa sak! ååååh jag önskar att jag var kär! Jag önskar att jag hade kärlek! Fast det har jag nog lite ändå, mina kära vänner som är dom bästa! det är bra att jag har er! <3 Puss









weheartit

Pluggplugg och åter plugg med ett litet O.C avsnitt imellan.

Astrid Gislasson har gett mig världens bästa idé. Jag ska göra ett schema över mitt pluggande.

SCHEMA!

18.45 - 19.30
LÄS I SAMHÄLLSBOKEN! (jag vet att klockan är 18.50 men det struntar vi i)

19.30 - 20.10
O.C.

20.10 - 20.30
LÄS IGENOM DET DU LÄSTE INNAN!

20.30 - tills vi är klara.
Förhör.

Är ganska nöjd med detta faktiskt.

ja du, jag vet inte.

Just nu vet jag inte. Ingenting alls.
Alla mina tankar är på ett och samma ställe.
Jag vill vara där. Fast på samma gång kämpar jag för att få vara någon annanstans.
Vart som helst, men inte där.
Jag tänker inte längre. Fast på samma gång är det det enda jag gör.

Har ni någon gång drömt att ni är i ett rör? Ett rör som blir mindre och mindre?
Man försöker få tag i ett par enstaka trådar som hånfullt hänger vid sidan.
Men i sinom tid går dom också sönder.
Till slut sitter man där, fast.
Försöker man lirka sig ur glider man bara djupare.
Djupare ner i kärleken.

mitt hjärta är ditt att förstöra <3

Mitt hjärta är ditt att förstöra.

är inte det finaste du har hört på länge?

veckans filmer.

Jag kommer inte ihåg alla men dom fyra senaste är: (trumvirvel)
EN JULSAGA (A christmas carol 2008)
THE BOYS ARE BACK
THE MEN WHO STARE AT GOATS
THE MESSENGER!

En julsaga.
Av Charles Dickens.
En mysig historia om en girig gammal man, Ebenizer Scrooge, som hemsöks av tre andar (fyra om man räknar med Marley). Mycket bra gjord och väldigt gullig. I denna version ser vi Jim Carrey som Mr. Scrooge och de två första andarna.
 Vi i ettan på fässbergsgymnasiet, med tvåorna (det var mest tvåorna), gjorde denna som våran "julteater" och det var väldigt kul att se den på film och får jag säga det själv (det får jag) så gjorde vi den jävligt bra.



The Boys are Back.
En sorlig vacker historia om en man som plötsligt förlorar sin fru i cancer. Han "makes every day count" och lever sitt liv med sin son och även hans andra son som han lämnade för många år sedan för att flytta med sin nya fru (hon som dog) till Australien. I huvudrollen, Clive Owens + mycket mycket bra barnskådespelare.



The Men who Stare at Goats.
En ganska knäpp, rolig film om en man som åker, på ett bananskal, med på en resa han aldrig glömmer med en man som är en jedikrigare som har fått en gets hjärta att stanna bara genom att glo på den. Bra film. Många kändisar var det också, George Clooney, Jeff Bridges (som förövrigt min mor tycker är snygg, håller ni med henne?), Ewan McGregor (mer min smak, jum) och Kevin Spacey.



The Messenger.
En krigsveteran är hemma efter en skada och för att fortsätta käna sitt land får han ett jobb som innerbär att medela den närmsta annhöring till de stupade soldater som dör varje dag i krig som i Irak. Samtidigt som han kämpar med sina hemska minnen från kriget.
Mycket bra film, inte för mycket men inte för lite, perfekt.
Huvudkaraktären, Ben Foster och han medspelare Woody Harrelson som även blev vinnare av priset som bästa manliga biroll, var otroliga.  



Jag rekomenderar dom alla.

Puss på er! <3

varm oboy.

nu blir det varm oboy med två varma mackor framför The Messenger. Berättar om veckans filmer lite senare ikväll blir det tänkt, ha det så bra tills dess.
Puss<3

är det inte underbart.

är det inte underbart att lyssna till Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray och Parken en hel dag.
Medans jag gjorde detta, förutom längta till sommaren så mycket att man helt seriöst tro att det är grönt ute och 20 grader varmt i skuggan, så städade jag i min käre garderob (franskt ord, det konstaterade jag, astrid och sofia igår) och vet ni vad, jag hittade ett par jeans som jag aldrig har använt, och dom är sjukt snygga också, men jag såg storleken och jag är rädd att jag inte längre kan få på mig dom, ska jag trotsa min inre röst och chansa mitt glada humör med att testa dom? vad tycker ni?  


godnatt.

jag orkar inte blogga nu, det är för sent och jag har precis tittat på en jättesorlig film så jag är helt depp nu. fast den va ganska bra och vacker.


powerballader och musikal

efter ett tufft jympapass på friskis blev det en lång dusch med skönsång, eller ja, inte så mycket skön men sång blev det i alla fall. Jag skrek nog för det mesta. Det blev några smakprov på west side story, chicago och lite mariah carey.

Nu blir det nog Mulan eller kanske hercules, va tycker ni? <3




en dag utan martinbäckius.

Martin var sjuk idag. Det var fan tråkigare än vad jag trodde det skulle bli, när jag tänker på det var den dagen lite tråkigare än alla andra dagar, eftersom martin inte va där. Martin är en väldigt konstig kille men vi tycker om honom i alla fall. Han är roligt konstig så man kan skratta åt honom lite då och då, det är därför vi har saknat honom idag. Men han är jävligt snäll också. Han har en sån sida som är så otroligt fin. Den sidan tycker jag mycket om. Han är en otrolig vän, tack för att du står ut med mig. Och tack för att du faktiskt vill va min vän överhuvudtaget. <3
Hoppas du mår bättre imorgon <3

SofiaWettéus.

Sofia började i min klass lite senare än oss andra. Hon kände inte sig bekväm i den andra skolan, det är jag glad att hon gjorde. Vi blev vänner nästan direkt. Hon är verkligen en utav dom bästa vännerna jag har. Hon är sjukt rolig, har inte skrattat så mycket med en person någonsin tror jag. Hon är en smart som attan, klipsk. Och en sak är hon, musikalisk. Så otroligt musikalisk. Hennes röst är som en ängla röst, hon sjunger i ett storband men tyvärr har jag aldrig fått tillfälle att höra henne med bandet men det lilla jag har hört är så sjuuukt bra. Jag har bara hört henne några få gånger men jag tror att jag aldrig kommer höra något bättre. Hon är så himla snäll, även fast vi inte har känt varandra så länge har hon hjälpt mig med så mycket. Hon är konstig, väldigt konstig och det är bra. Snygg är hon också och hon tycker jag är en ballong, vad hon nu menade med det, uppblåsbar kanske, men säger hon det så. Jag litar på hennes ord.
Tack min vän för att du bytte skola.
Älskar dig <3


MacDonalds, avslutningsdagen. En utav dom alla mysiga, roliga och konstiga dagarna.

Massakern på Columbine High.

Jag har nu läst ut en artikel, Massakern på Columbine High.
Det är en bilaga från Aftonbladet. En artikelserie om Brott man aldrig glömmer.
Denna gången var det om dom otroliga hemska morden på Columbine High. Columbine ligger utanför Denver, Colorado.
Där inträffade det ett fruktansvärt brott, ett utav dom hemskaste brotten i USA:s historia faktiskt.
Året var 1999, den tjugonde april för att vara exakt. Två killar har bestämt sig för att försöka bomba hela skolan och döda så många som möjligt. Något gick dock snett bomberna utlöstes inte men dom fortsatte sin plan med att döda så många som dom kunde, med gevär som dom har fått tag i, och sedan ta sina egna liv. Totalt dödade dom 13 av sina skolkamrater och lärare och skadade 21 stycken. Avsluta gjorde dom genom att sjukta sig själva i huvudet och dö.

Läs hela artikeln om hur det gick till, minut för minut.  
Tyvärr måste man vara medlem på aftonbladets hemsida, men om det inte kostar något så tycker jag att ni ska bli medlemar bara för att läsa artikeln. Det är värt det. Man får en helt annan uppfattning på vad som igentligen hände, enligt mig. Det var mycket bra skrivet av Jon Forsling.
Jag ska bara varna känsliga, det kan vara ganska jobbigt vissa delar.
Kom till hemsidan här.

Sommar + medföljande pojke.



Gud vad jag längtar till sommarn. <3

Skrivproblem.

Jag har äntligen lärt mig skriva Johansson, jag har det i min mailadress till blogg.se, utan att fucka upp det typ 20 gånger MEN nu har istället hotmialc.om htmailc.com HOTMAIL.COM blivit jävligt jobbigt att skriva...   

20110107

Förlåt min dåliga uppdatering men jag har varit välfigt upptagen faktiskt :D
Jag har varit i Jönköping sen i onsdags jag träffade Tove. Vi gick på bio, Narnia, gud så bra den va! Den rekommenderar jag verkligen :D
Nu är jag hemma igen och allt är som vanligt, det är synd. Och på måndag blir det ännu mer som vanligt för börjar skolan. Det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka i sina rutiner, inte för att jag hade några men man kan ju skaffa sig ^^

Nu ska snart se Hotel Rwanda och Shooting Dogs.
Puss på er mina gullungar. <3

20110105

Jag har varit i stan idag med Ebba och jag köpte en freebra, hoppas bara att får någon användning för den ^^.
Nu ska jag och min bror titta på Upp. Jag tror det är kanske fjärde gången på en månad. Men den är bra så det är okej. Min bror har nämligen inte sett den, jag blev lite chockad och sprang och hämtade den.

Jag ska bara lägga fram lite kläder nu för det hade jag glömt tänkte inte på att man måste ha kläder med sig när man åker till Jönköping. hehe

Puss på er! Hoppas ni får en underbar sista vecka på lovet. För det ska jag se till att jag får. <3


Mina tjejer och min tjejs pojkvän ^^ han fick va med på ett hörn också, för så snäll är jag ;).
Bilden är tagen från vår klassresa på Skaftö. En resa jag aldrig glömmer.  
<3

20110104

Idag blir det storstan för mig och min vän Ebba. Vi ska... jag vet inte riktigt vad vi ska göra där, men det blir mys i alla fall! En sak ska jag göra, jag ska köpa en julklapp tiiiiill TOVE! barabambambamBAM! (min vän, men det kanske ni förstod) Jag ska nämligen åka till jönköping imorgon och träffa både den ena och den andra men en utav dom är Tove. Så ni vet.

En sak till, det är heeeeelt okej om ni vill följa min blogg genom bloglovin, där ser ni direkt när jag har gjort ett finfint inlägg som det här. Ni går bara in på den här (tryck på "här") sidan, skaffar ett konto och söker på min blogg (hanneyhoney.blogg.se, om ni hade glömt ;) )  That's how you do it! :)

Love to you all! <3


Hanna = Duktig

Jag har varit duktig idag. Första träningen i år.
Träningen bestod av:
15 minuter crosstraining
Situps
Sedan har jag en träningsdvd som jag fick låna av min vän i sommras som fick sin debut nu ^^ En halvtimmas rygg och mage pass.

Det känns bra, men ska nog träna lite mer imorgon, om jag orkar ;)

Puss på er. <3

20110103

Min vän kom inte hit igår, hon var väldigt sjuk. Jag blev ledsen men mina kära vänner ebba, astrid och martin livade upp mig med wii och mys. Jag älskar dom. Tack för att ni vill vara mina vänner.
Jag känner inte för att skriva så mycket nu men vi syns kanske ikväll.
Puss <3

Let's pray.

Min kära vän från jönköping skulle komma hit idag, men nu har hon fått feber och mår inte alls bra så nu ber vi för att hon ska bli bättre så hon kan komma hit! Jag saknar henne så himla mycket. 
puss <3 

Sagan om ringen.

Jag har nu sett första filmen i Sagan om ringen triologin med alla deleted scenes. Och fan va mycket bättre dom är. Även om dom är 4 timmar långa så är det värt det!
se dom istället, so much better. Man får tillexempel veta att Aragon är 87 år gammal vilket var lite mind blowing.
Just sain.

Puss <3

Första dagen på 2011

Oj va konstigt det kändes att skriva 2011.
2011
2011
2011
2011
2011
2011
Hahah känns fortfarande konstigt. ^^

Glömde skriva ett sista nyårslöfte.
Jag SKA kunna gå ner i spagat innan året är slut. 

Puss <3 

RSS 2.0