2011-07-30

Jag har alltid hört att träning är den bästa medecinen mot träningsvärk.
Men ne, ne. Jag har nu träningsvärk i lår, rumpa, rygg och mage istället, eller nej, inte istället, också.

Men jaja, spelade lite golf idag i alla fall. Fick 25 poäng på sista nio hålen. Om man spelar på sitt handicap så ska man ha 18... Jag spelade riktigt bra idag, om jag får säga det själv. Tyvärr fick jag bara 11 poäng på första nio. Så det blev ingen sänkning. 

Puss <3 


2011-29-07 eller skriver man 2011-07-29??

Varför är det så svårt att hitta på rubriker? Ne från och med nu kommer jag skriva datum. Det kan ju vara bra för er också, så ni inte glömmer bort vilken dag det är också så.

Idag ska jag träna lite, har träningsvärk sen i förrgår när jag skulle bevisa för min bror att jag faktiskt kan göra 10 armhävningar (fast på mina knän, men det blundar vi för), men vi hoppas att träningen ska hjälpa.

Jag ska också gå på stan med fina Astrid. Jag har liksom inte riktigt fått nog av shopping sen igår. Hoppas jag hittar lite fina saker. En och annan fika ska vi nog hinna med också! 

Puss <3

Ge-Kås

Idag var det hemfärd från Helsingborg. Har varit där och hällsat på min käre bror som ska åka till New York i 12 dagar, vilket är länge.

Men i alla fall, på vägen hem så gjorde vi en avstickare och åkte in på Ge-Kås i Ullared. Handlade in en del grejjer faktiskt. Det blev mest skönhetsprodukter som lite ansiktsscrub och sånt nödvändigt. Men jag har alltid velat ha en pippi tröjja och min käre vän Julia sa att hon hade hittat en där för bara 150 spänn. Vilket kap tänkte jag och bad inombords om att det skulle finnas en marinblå. Jag letade och letade men hittade inga pippi tröjjor så jag gav upp. Men så på media avdelningen hängde den där, alldeles ensam och övergiven. Den verkade inte ha någon matte så jag tog mig friheten att ta hand om den. Så jag fick min marinblå pippi-tröjja i alla fall. Och så glad jag blev när den till och med var i min storlek! 

Köpte även lite sånna här stripes som tar bort porer och det tänkte jag var bra! Snyggt är det också.

 

Hade nog på den lite för länge för OJ va ont det gjorde. Jag hade nog den lite långt upp också så jag fick dra av precis på det tunna skinnet under ögonen och ni kan tänka er vad skönt det var.
Tänkte svalka mina lilla hud och ta lite ansiktsmask. Det är så underbart. Man borde verkligen göra det oftare.



Snygga bilder bjuds det på! Hoppas ni är tacksamma!  
Ha det bra! Puss <3

<3

Det blir bara längre och längre mellan inläggen men så är det. Det hade varit bättre om blogg.se kunde fixa en app på iPhone för då kunde jag uppdatera hela tiden. Så, blogg.se, fixa det.

Men i alla fall det var inte det jag kom hit att skriva utan som ni alla vet så är norge i sorg, likaså vi, och det vill jag hedra genom att tillägna detta inlägget till Norge.

<3

När jag såg på nyheterna igår och hörde att det var ungefär 85 döda ungdomar och 92 allt som allt på ön Utöya så kunde jag faktiskt inte hålla borta tårarna. Det är så ofattbart hemskt. Jag kan inte heller sluta tänka på hur lätt det kunde har varit här. Det skulle lika gärna kunna vara 92 av mina vänner. Det är sjukt hur mycket bara en människa kan förstöra. Hela världen är med er nu Norge. <3   

Harry Potter and the deathly hallows part 2

Behöver jag säga mer..?


Söt.

Åkte moppe till Bunketorp och sprang idag.
En liten rolig kommentar från min mamma:

(försöker få igång moppen, blir lite otålig och gasar på)
Mamma: Men Hanna, gör inte så! Den blir ju sur!

Söt, det gjorde min dag.


Oj!

Det var visst en vecka sedan vi sågs. Tiden bara flyger iväg. 
Denna veckan har jag varit med mina fina vänner, Tove, Linn och Julia, på Toves sommarställe. Det var så mysigt, alla fyra var lite halv förkylda men det var så mysigt ändå.
 
Jag har också på börjat ett litet Harry Potter maraton för mig själv. Tittade på första och andra igår så idag blir det Fången från Azkaban (tror det stavas så) och kanske Den flammande bägaren också, vem vet.  
Vilken Harry Potter film tycker ni bäst om? 




     


Längesedan, jag vet.

Jag har fått värst jobbiga förkyldningen. Haft hög feber, halsont och massa annat så jag har inte riktigt orkat att skriva till er.
Men nu förhoppningsvis så är jag på bättringsvägen. Vaknade i morse och såg ut som ett spöke enligt min mamma och mådde inte så underbart om ni förstår vad jag menar. Men nu är det faktiskt bättre. Även om jag fortfarande har feber så kan jag svälja och äta.

Nu har jag duscat (mycket välbehövligt) och ska sova, sova och sova lite till.

Puss <3

Ps. Idag skulle jag igentligen var med min underbara fantastiska vän Evelina. Vi skulle just nu skrattat och flummat oss på väg hem från bion. Men istället bestämde jag mig för att bli sjuk. Det suger hästballe (uräskta mitt språk). Hon är verkligen en utav mina allra bästa vänner. Och vi syns snart, det ska jag se till. ♥


ÖVNINGKÖR

Igår var första officiella övningkörningen jag har gjort. Det gick jättebra. Jag backade, parkerade, växlade, körde runt och var grym helt enkelt.

Tyvärr så har jag fått ont i halsen och min käre far opererades idag (väldigt,väldigt,väldigt liten operation. Det var bara tanden) så nästa lektion får bli nån annan dag. 

Puss <3

Ps. Det där med hemmasysslor blev inte riktigt av om jag säger så.

Where The Action Is Part 2


Den är på fel håll, jag vet.

Hemmasysslor.

Idag blir det att hjälpa till här hemma. Ska tvätta alla fönster till exempel. 
Ni ska förhoppningsvis få se en eller två Coldplay videos också. 
Jahopp det här blev ju ett långt och bra inlägg. Och intressant, eller vad tycker ni?

Puss ♥ 

RSS 2.0