Where The Action Is

Eller ska jag säga was. Här är i alla fall lite bilder från tisdagen. En helt fantastisk dag.

Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga in mina filmer. Det enda sättet som jag har hittat funkar är att ladda upp filmerna på youtube men det tar sån satans lång tid så ni får bara två filmer idag. Kanske blir fler någon annan gång. Om ni ber snällt.


Här står vi och väntar på att få komma in.


Royal Republic. Så jävla bra. Det var andra artisten på festivalen och det peppade upp alla till tusen. Underbart.


Jävligt go snubbe. Och ascool trummis (svensk och tjej :D). Men dom var precis innan Coldplay och då ville man bara att tiden skulle gå. Önskade att jag hade lyssnat lite mer på dom innan, så jag kunde lite fler låtar för dom är jäkligt bra alltså. Och dom är skottar. Så han pratar jättemysigt. "Your fokking amazing, my swedish friends."


Paulo Nutini. Det kanske inte är världsbäst filmat men det är ändå ganska bra ljud eller?
Han var väldigt bra (och sjuuuuukt snygg) men han var full och kanske drogad också så det var tråkigt. Han sjönk i mina ögon där faktiskt. Men han är fortfarande snygg.


Coldplay. Är jäkligt nöjd med den här bilden. Man ser glädjen. Och känner den. Ååh det var så bra!

Skulle lägga upp en video till men det funkade inte, försöker igen imorgon.

Puss ♥

Tjockt och mysigt.

Efter ett 40 minuters tandläkarbesök så kan jag inte riktigt andas genom ena näsborren.
Har ni tänkt på hur stor bedövningssprutan är? BAOTASTOR! Men jaja, om några timmar så har det väl för hoppningsvis släppt. Men just nu är det fortfarande tjockt och.. nja det är väl inte så mysigt kan jag ju inte säga.
Fick göra sådana där röntgenbilder också. Kunde nästan inte hålla mig för skratt. Om ni har sett world tour of skåne med Johan Glans vet ni vad jag pratar om. Om ni inte har sett det så får ni se det nu.
Ni kan se hela world tour of skåne i delar på YouTube. Det är så kul, värt varenda minut. 
Kolla från typ 2.20 om ni bara vill se det jag pratade om, annars om ni har lite mer tid så titta på hela, det är så kul.




Puss <3


Sov gott.

I natt ska jag sova ensam i mitt rum, om man nu räknar bort alla flugor och spindlar som så snällt håller mig sällskap,
på nästan en vecka. Känns nästan lite läskigt fast ändå lite skönt, nu kan man fisa hur högt man vill utan att skämmas.



Imorgon blir det nog inte så mycket att göra. För en timma sedan tänkte jag att, åh va skönt det blir att sova ut imorgon, men ne upp klockan nio för att gå till tandläkarn krockade visst med det på schemat. Ja, okej jag ska inte klaga. Jag vet att ni har jobb att gå upp till klockan 7 på morgonen varje dag. Men det är ändå lite jobbigt att gå till tandläkarn.

Imorgon ska jag också fixa värsta fina blogginlägget med massa bilder och videos från Where The Action Is som för övrigt var jävligt bra! Alla som har läst GP idag och tänkt "aha var dom inte så bra, va skönt att jag inte behöver ångra att jag inte gick dit" så har ni feeeel! Okej det kanske inte var Coldplays bästa spelning men jag har inget att jämföra med så för mig var det alldeles alldeles underbart. 

Nu ska jag ta en dusch och krypa ner i min säng efter en lite längre springtur än vad jag hade väntat mig. Men det var bara skönt faktiskt. (Dra på trissor! Jag tyckte faktiskt det var skönt att springa!) 

Puss <3 ha det så bra så hörs vi imorgon :)

  

Välkommen.

Välkommen fram solen.
Är fortfarande i Jönköping och här är det väldigt väldigt fint väder, det gör mig lycklig. Och på tisdag, när det är WHERE THE ACTION IS, kommer det bli strålande sol och 24 grader. Kan det bli bättre??
Idag far jag och Tove hem till mig, vi ska ladda upp till på tisdag. Jag längtar faktiskt till vi ska åka tåg, det är mysigare än vad man tror, om man har två säten för sig själv eller som jag hade det när jag åkte hit i fredags, tre säten. Det var nice.
Jag vill säga ett speciellt tack till Anna Blom som är så söt som har gjort den första kommentaren på länge. Tack gulle!
Puss ♥
Är det någon mer som ska till Where the Action Is?

Dagen efter.

Det var midsommar igår om ni kommer ihåg. Det var nog den bästa midsommarn någonsin. Underbart. Tack alla som gjorde gårdagen väldigt bra.
ne men som jag har sagt via facebook, nu ska jag och Tove Abrahamsson (syster) ta tag i våra liv och äta godis och titta på meningslösa kärleksfilmer.
Hoppas ni har en bra dagen efter. Puss <3
Hur var eran midsommar? (kom igen nu, give me som kommentarer!)

BIO

Eftersom jag var ganska duktig och städade lite i min underbara brors lägenhet fick jag 5 biobiljetter av honom (!!) sweeet! OCH för att jag kickade as på HBTQ-festivalen, det var en bur där det blåste runt massa 1000 och 500 sedlar som man skulle fånga (om ni har sett Ellen DeGeners show vet ni vad jag pratar om) och om man fick över 80 000 sammanlagt fick man en biobiljett. Det lyckades jag med! 
Fattar ni hur mycket jag kommer gå på bio? :D 
L O V E L Y! 


Bilden är från filmen 500 days of summer, väldigt sevärd film.

Förlåt

Nu blev det så att jag frös in min lilla cheescake så jag har inga bilder tyvärr, men så fort jag känner att jag behöver lite socker så tar en bild med en gång! And that's a promise.

Visste ni att jordgubbar, glass och chokladsås framför Mulan är väldigt mysigt. Speciellt när man har krypit ner i sin säng med duntäcket upp till öronen.

Jag längtar till döds till den 28/6 för vet ni vad, då, då kommer jag stå längst fram och se Coldplay (!!!). De ni! Slå det om ni kan! Ne! Jag trodde väl det.
Ni kommer väl ha en fin tisdag kväll också, absolut, säkert.
Tihih.

Puss ♥


rubriklös

Det är väldigt svårt att komma på rubriker. hmm.. nä, det får bli rubriklös idag. 

Kakan blev jättegod, inte lika god som kusinen gjorde men den var ändå god. Är lite stolt över mig själv faktiskt. Blid kommer ni få lite senare idag. 

Nu är det dags för mig att ta tag i mitt övningskörande, men innan dess måste man ju göra ett syntest så det kommer bli mitt projekt idag. 

Nu ska jag ta en liten kakbit innan jag drar ut i den stora vida världen, vi syns ikväll.

Puss ♥

Ps. Måste säga att ni är väldigt dåliga på att kommentera, nån liten kommentar då och då är jag väl ändå värd?     

Underbara syn

Vaknade i morse och i sepgeln såg jag den här varelsen. Så blir det om man somnar med blött hår.



Nu är det dags för att baka lite! Jag ska testa mig på min underbara kusin Lindas recept på cheescake. Riktigt gott! Hoppas jag kan göra det lika gott! Ni får se resultatet när dom är klara och det kan ta ett tag, dom måste nämligen vara i kylen 6-8 timmar. Tänk om man kunde vara så tålmodig. 
Wish me luck!

Puss <3

Kommentera?

Fick inget svar igår, lite tråkigt. Men resultatet blev i alla fall att jag somnade runt 20 i ett, vaknade halv nio.

Idag kommer bli en väldigt mysdag tror jag. Ska inte göra någonting, lite små projekt blir det ju alltid men jag kan gå runt med pyjamas hela dagen i alla fall. Just nu dricker jag oboy. Ni som inte har smakat oboy, är det det bästa som finns ungefär. Det är helt enkelt väldigt gott.

En utav mina projekt blir nog att hitta 8 mile online, behöver se den. Men det får nog bli ikväll, nu ska jag hämta lite mer oboy.

Puss ♥

Home sweet home

Hur mycket jag än älskar mina vänner och hur kul det är att träffa dom så är det faktiskt lite skönt att komma hem.
Jag har haft en mycket bra första vecka på detta sommar lovet (om man inte räknar med vädret, som har varit helt kokobängo). Många trevliga stunder, slutade lite sämre tyvärr, en djävulsk huvudvärk ingick i det slutet tyvärr.

Nu är det så att jag har ett litet problem som jag hoppas att ni kan hjälpa mig med. 8 mile kommer på TV (för er som inte vet är det en film med Eminem och lite andra männsikor) och jag hara väldigt länge velat se den så jag blev ju as glad när jag såg att den skulle komma på TV3. Men grejen är sådan att den går klockan 1 i natt. Och för er som inte känner mig så  jättebra, brukar jag inte kunna vara uppe så länge. Om det nu inte ingår massa musikallåtar man kan dansa till natten lång på högsta volym och en viss Astrid Gislason är i rummet för då brukar tiden bara rinna iväg. Men nu är det ju inte så och jag är redan lite trött, fast jag har sovit massor idag, alltså verkligen Massor. Ska jag tvinga mig själv att vara uppe till den börjar, eller ska jag sova lite innan den börjar eller ska jag bara skita i den och gå och lägga mig?    


Ni vet ju att jag är helcarcy i film.

Puss <3

I'm BACK!

Ett nytt försök på att underhålla er. Vi får väl se hur det kommer gå.
Nu är det ju sommar så nu händer det saker får vi hoppas.

Vänta, kommer snart tillbaka, kollar på Oprah SOUND OF MUSIC special!

Jag visste inte att Julie Andrews (Maria i Sound of Music) förlorade sin röst för massa år sedan. Visst ni det?
Eller ska jag säg du? Det är faktiskt så varje dag är det någon person som tittar in på min blogg, det kanske inte är samma person men det är väldigt kul måste jag säga. Jag är väldigt tacksam. 

Idag är jag i Jönköping, varit här sen i onsdags. Det har varit väldigt mysigt och chill. Det är så skönt att komma hit för det är aldrig så att man måste hitta på något speciellt utan man kan bara vara och ta en dag i sender.
Idag händer det i och för sig något sepciellt. Min bästa vän fyller år. 17 för att vara extakt. Det känns så konstigt att hon fyller 17 för det känns som hon är äldre än mig, vet inte varför men det har alltid varit så.

Nu är reklamen slut kommer tillbaka till nästa reklam!

Åh vad fint avsnitt det var. Jag såg Sound of Music för första gången i julas, på julaftonsmorgon faktiskt. Blev kär från första stund.

Men i alla fall, like I said så är det Toves födelsedag och vi ska ha lite människor hemma hos henne idag. Mysig middag, KAKA och kubb och presenter. Det kommer bli så bra.

Jag ska egentligen städa min käre brors lägenhet idag för lite pengar men jag somnade i hans fotölj istället.
Kom på att jag är världens sämsta slarvigaste människa som har satt sin lilla fot på denna jord. Måste nu åka tillbaka till hovslätt och hämta min underbar Toves present. Vet inte hur jag lyckades med att glömma den...

Jaa, detta blev ju ett ganska långt inlägg men jag antar att det blir så när man inte har skrivit något på flera månader.

Vi syns snart igen. Puss <3

RSS 2.0