Outfit

Jag tänkte visa några av kläderna som jag köpte i fredags med min kära mor. Jag köpte fler än dessa men jag ska byta lite. Jag köpte typ 7 plagg och ska byta alla utom 2. Känns bra :)



Nu ska jag nog fortsätta plugga. Det är så konstigt med att plugga för man tänker om jag pluggar nu behöver jag inte plugga sen men likt förbannat är det ännu mer pluggande nästa vecka. Jaja får väl gå in i badrummet och plugga lite, det är mysigt.



Puss och kram <3

Julie & Julia

Jag har precis sett en helt underbar film. Julie & Julia.

Julia är en hemmafru till en upptagen man i Paris, 1949. För att ha något att göra börjar hon i matkurs. Hon blir snabbt den bästa i klassen. Hon och två andra kvinnor bestämmer sig för att göra en fransk kokbok för kvinnor i Amerika som inte har tjänstefolk. Men det är lättare sagt än gjort. 
Parallelt med detta får man följa en kvinna som bor i en 80 kvadratmeters lägenhet i Queens, 2002. Hon bestämmer sig för att göra alla Julias recepter, 524 stycken, på 365 dagar och hon ska blogga om det. Detta sliter hårt på henne och hennes äktenskap. Frågan är om hon kommer att hinna och kommer hon kunna göra en kyckling benfri?

Deras sätt att prata om mat är precis det sättet som jag pratar om teater. Det är något så heligt och underbart fast man inte tänker på det.
Att ha en extra klick smör är som att lägga till en extra stämma musikallåten är det som gör den mustig och hänförande. Bara det gör att hela upplevelsen till den bästa.
Skådespeleriet är helt underbart. Vissa stunder var det som man satt i Julias kök och diskuterade vad man kunde tillsätta som den sista lilla ingrediensen som för den fulländad.

Detta är en film jag starkt rekomenderar.

 

Nu ska jag gå och lägga mig, nyduschad, i ett nystädat rum med nybäddad säng. God natt <3


Romeo åh Romeo.

Vi fick våra roller till Romeo och Julia idag. Jag blev glatt överaskad när jag fick veta att jag fick rollen som Julia!
Fick lite prestationsångest direkt men det kommer nog gå! :)

Nu ska jag sova och lugna ner mig lite. Efter en hel veckas plugg blir det lite ta det lugnt imorgon. Men på lördag är det påt igen, har två prov nästa vecka också. Börjar bli mer som en vana nu för tiden.

Puss <3 

 

Efter Tandläkarn.

Har ni någon gång haft så roligt att ni inte kan sluta tänka på det?
Det hade jag idag. Och om man är lite kissinödig också så blir det ännu roligare. Det kan jag lova.
Ni ska få uppleva något så roligt att ni kommer skratta flera dagar efteråt. Om ni inte redan har upplevt det, som ni säkert har gjort. Men här kommer i alla fall David efter tandläkarn.



Watch and enjoy!

Kram <3

Cornflakes med chokladmjölk toppat med chokladsås...

Ja, jag är tjock men det gör ingenting för jag ska bli smal... imorgon börjar det nya livet ;)

Idag går hela dagen åt plugg, det är inte så kul faktiskt. Hade önskat att få åka och ZUMBA ikväll men jag tror inte jag hinner det. Beroende på mina underbara lärare som vill ha så kul att dom lägger alla prov SAMTIDIGT! Lovely. Ne men det ska nog gå bra hoppas jag. Så dags att dyka ner i sina saknade skolböcker, sportlovet är ju över. MEN först en paus.

Puss o Kram. ♥

En tjej kan väll drömma.

Min dröm.                                                                                                                                      

Han ställer sig upp ur soffa och går mot datorn. Jag blir lite rädd, ångrar han sig? Vill han inte vara här längre?
I'll be seeing you börjar spela i högtalaren. Han ler mot mig med sitt söta sneda leende. Dansa med mig, säger han och sträcker ut en hand. Hjärtat dunkar som en tickande bomb i bröstet på mig. Vi dansar lugnt, så lugnt att vi nästar står still. Hans hand på min rygg är varm och bestämd. Hoppas att han inte känner hur min puls har samma energi som en duracellkanin. Jag tycker om dig, viskar han och stannar upp. Hans blick flackar neråt men han ler ändå med sitt underbara leende som man inte kan annat än le tillbaka mot. Han tittar tillslut rakt in i mina ögon och kysser mig lätt. Vi fortsätter dansa, låten är på repeat.



Dagen efter...

Det var en sjukt härlig kväll och natt igår. Med mycket skrik och skratt och även lite frågesportspel. Ni kan ju bara gör livet lovely! Tack!
Vi såg på tre filmer; Dear John, A nightmare on Elm street (2010) och The last song. 

Dear John



A nightmare on Elm Street



The last song




Om ni vill se bilder från igår kväll så kommer det nog upp bilder på min vän Ebbas blogg. (den är awesome by the way..)

Puss ♥
 

awesome!

Jag sitter nu på Ebbas dator/tv, det är awesome.
Vi ska titta på Dear John, The last song och A nightmare on elmstreet. Det är awesome.
Jag, Astrid, Ebba och Daniella är awesome!  
Därav rubriken.

Puss och Kram ♥

Kram.

Mina händer skakar fortfarande efter ett Ki Box pass igår.. Känns sådär måste jag säga. Jaja, kul var det i alla fall.
Idag ska bli en mysig dag. Jag ska plugga, inte så jättemysigt men i alla fall. Jag ska gå till arbetsförmedlingen för att söka jobb. Sen ikväll ska jag åka till min vän Ebba (jag har träffat henne varje dag denna veckan! :D). Vi ska ha slumber party med Astrid och Daniella också! Vi ska ha kuddkrig i hotpants som alltid!



Puss <3


Vårkänsla.







weheartit.com

...

Jag har idétorka. Jag vet liksom inte längre vad jag ska skriva för att göra er intreserade. Hmmm.. jag såg en film igår som var väldigt konstig, det var en skräckfilm. Tror jag. Den handlade om en grupp människor som skulle spela in en porrfilm MEN... det går inte riktigt som dom hade tänkt sig. En penis typ mördar alla som går i deras väg. Det var en film jag aldrig trodde jag skulle se, men med trevligt sällskap så var det faktiskt ganska roligt. Ett gott skratt fick man i alla fall. Det kanske var lite intressant?

Jaja, jag ska snart åka till min kära vän Fia som är sjuk idag, så jag tänkte komma med lite chokladbollar till henne så hon mår lite bättre. Sedan blir det träning för min del. Ki Box med Ebba.

Förresten så är resan till Gran Canaria bokad. Den 17 mars far jag iväg. Jag ska bli brun. Brunare än Astrid är mitt mål.

Åh jag måste ju länka en låt, Vincent – Baby Hurricane. Den är nice.

Puss <3

Nytt.

En ny design. Va tycks?
Just nu sitter jag hos vän Martins dator. Jag, ebba, astrid, jonas och martin har spelat x-box, typ Tecken. jag var awesome! :D
Ville bara att ni ska veta att jag var bäst på det, jag slog alla!
Puss på er mina gullungar. <3
Just det, min vän Ida fyller 17 år idag, hoppas att hon har en awesome dag! :D <3

while we speak.

Sitter här med världens bästa Tove. Bara så att alla kan va avundsjuka på mig.

Det var ju ett tag sen så får väl uppdatera er om mitt intressanta liv.
I fredags var jag på musikal, GöteborgsOpreans Sunset Boulevard. <3
I går kom Tove hit.
I dag var vi på bio (träffade jacob, en trevlig prick). Vi såg Trassel. En mycket sevärd film. SE DEN!

Nog om mig. Hur har ni haft det?

Puss <3

bra dag.

Kap Verde v.11 + Coldplay 28 juni = bra dag.



 
Där den gubben står, där ska jag stå.

sötnosar.

Efter dagens sista lektion möter man en syn som jag aldrig trodde jag skulle se.
Tre killar med lakan och en fjärde med morgonrock och tofflor.
Dom skulle förbereda sen presentation till svenskan imorgon som handla om antikens grekland (eller det hoppas jag i alla fall). Så dom åkte till in till staden för att filma, och för att göra det riktigt klart säger jag det igen, i lakan.
Undrar om dom kan slå min, simon och sofias fina nyhetsläsning, Antiknytt (filmen finns på "mina bilder"). Se den tycker jag.

Lycka till mina snuffsar!
Puss <3

pappa lilla

Man märker att min far börjar få ett par år i nacken när han inte riktigt förstår teknologi eller "nya" uttryck.

Pappa: Behöver du hjälp med läxan Hanna?
Jag: nope.
Pappa: är det samma sak som nej?

Pappa har kollat ett avsnitt på "Solsidan" och nu när det var slut kom det upp en ruta där det var två alternativ, "Stopp" eller "Repetera".
Pappa: Hur gör jag nu om jag vill gå tillbaka?
Hanna: Tryck på stopp.
efter några sekunder.
Pappa: jag hittar inte den.
Hanna: Men det är bara att trycka på OK.
Pappa: Men jag skulle ju trycka på Stopp... (tittar på TVskärmen) aha.

<3  


Estudiar, estudiar.

Mumford & Sons är ett väldigt bra band. Det är nog mitt favorita band. Deras senaste skiva Sigh no more är så sjukt bra. Varenda låt är underbar. Sångarens röst är den coolaste ever och det bästa är att det likadant live. Dom sjunger engelsk folk-rock. Bli inte skrämda nu, ge dom en chans. Ni kommer inte ångra er. Jag lovar. Underbart.

Mumford & Sons – Sigh No More


Nu blir det pluggeliplugg. Det ska faktiskt bli roligt. Jag tycker om att lära mig nya saker. Och jag tycker inte att man ska klaga så mycket på att man har läxor och prov. Det är bara då och då det blir lite jobbigt. Så istället för att klaga på det gör det bästa av situationen. :) Jag ska ta till mig av dom här orden för jag har nog inte gjort det den senaste tiden. Så se upp, espanska y inglés här kommer jag! :D 



Jag hade tråkigt och jag tänkte att jag inte har lagt upp några bilder på sistone. ^^

Puss <3
 


hej igen.

oj då. Det var ganska länge sen jag bloggade senast men jag mår bra och livet leker. Jag är trött dock. Jag borde sova men känner att jag inte vill men ska göra det i alla fall. 

Det har varit en trevlig dag idag. Förlorade i bowling med familjen, var på stan med min vackra vän astrid, träffade min andra vackra vän ida som jag inte har träffat på jättelänge och hennes, förövrigt, väldigt söta (snygga), pojkvän, jag gick på bio med min tredje vackra vän Ebba. Bara så ni vet så var det INTE någon rangordning här utan jag vill bara att ni ska veta att ni har snygga (vackra) vänner.

Nu ska jag sova. Godnatt. Imorgon blir det teater. Det är några från teater treorna som har satt upp Familjen Bra. Det ska bli spännande och se.

Puss <3

Just det, jag ska ju lägga in några bilder från mobilen men det orkar jag inte göra nu, gör nog det imorgon :)

gnälldag.

Idag och typ hela förra veckan har varit gnälliga mest från min sida men jag ska vara ärlig, det var lite gnäll från mina vänner också men det är okej. Det jämnade ut sig. Jag ska nu dela med mig av mitt underbar gnäll.

Jag har JÄTTEont i magen.
Jag har ont i mina knän.
Jag måste välja tio olika individuella val tills imorgon.
Jag är trött men orkar inte sova. 
Jag har gjort en paj som inte var så god.
Jag har inte tränat på jättelänge.
Jag vill göra CHOKLADBOLLAR men jag vet att jag kommer få ännu mer ont i magen om jag gör det.

Jag vet att jag klagar på att jag inte har tränat och sen vill ha choklad men that's how i roll biatch.

Puss <3

RSS 2.0